Informatieochtend op de Dag van de Muziektherapie!

Dag van de muziektherapie          

Op 15 november 2017 vindt voor de 4e keer de Europese “Dag van de muziektherapie” plaats. Er wordt op veel plekken aandacht gegeven aan muziektherapie. Door het land worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook De GrondToon zet de deuren open.

Van 9:30 uur tot 11:30 uur is er in de praktijkruimte een informatieochtend voor (hoog)gevoelige en hoogbegaafde volwassenen! Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zodat u een beeld kunt krijgen van deze therapievorm. U kunt de praktijkruimte bezichtigen en er is een informatietafel.  Daarnaast wordt een korte workshop gegeven en er is ruimte om uw vragen te stellen.

Bent u erg gevoelig voor indrukken van buitenaf? Heeft u moeite om goed met spanning en emoties om te gaan? Voelt u zich vaak moe door alle informatie die op een dag op u afkomt? Meld u dan aan en kom langs op deze ochtend. U kunt dan ervaren of muziektherapie bij u aansluit om beter met uw voor uzelf te leren zorgen en u krachtiger te gaan voelen.

Wilt u alvast meer informatie over muziektherapie? Klik dan op bovenstaande informatiefolder of kijk verder op deze site door hier te klikken. Wilt u de informatieochtend bijwonen, meld u dan gezien de beperkte ruimte direct aan via het aanmeldingsformulier.

Alvast tot ziens op de Dag van de Muziektherapie!