UWV Werkfit Maken

Werkfitcoaching

Als je uitgevallen bent van je werk als gevolg van ziekte en je herkent je in hooggevoeligheid, dan kan het zijn dat je via het UWV kunt deelnemen aan het traject Werkfit Maken bij Hooggevoelig heel gewoon. 

Ik ben als coach verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. In de coaching combineer ik het geleerde uit de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige die ik volgde, met mijn kennis en ervaring in de psychiatrie en mijn praktijk. Voor UWV bieden we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten. 

Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon en dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld ook met het UWV of je werkgever. Als je kunt starten, plannen we eerst een vrijblijvend klikgesprek in om kennis te maken en te kijken of het klikt. Heb je vragen? Laat het me weten of neem contact op via info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar 0570643053. 

Voordat je met het traject van start gaat wordt een vrijblijvende kennismaking gepland, ook wel klikgesprek genoemd. Is er een klik en heb je toestemming van het UWV om het WerktFit traject te starten dan volgt een intake. 

Om werkfit te worden wordt gebruik gemaakt van een combinatie van psycho-educatie, gesprek en ervaringsgerichte oefeningen en testen. Je krijgt uitleg over wat hoogsensitiviteit (hooggevoeligheid) is, wat deze eigenschappen voor jou betekenen in je dagelijks leven (privé en werk) en hoe je daarmee om kunt gaan.

Ervaringsgerichte oefeningen helpen je om meer zicht te krijgen in wie je bent. Er wordt hiervoor onder andere gebruik gemaakt van muziek en lichaamsgerichte oefeningen. Doordat er in het hier en nu gewerkt wordt, merk je gelijk wat er bij jezelf gebeurt als je met een bepaalde activiteit bezig bent. Hier wordt op ingegaan, zodat je je daarvan bewust wordt. 

Ook krijg je handvatten aangereikt zodat je beter om leert gaan met de klachten of problemen waar je tegenaan loopt. Om hetgeen je tijdens de sessies leert in je dagelijks leven te kunnen integreren, krijg je oefeningen en opdrachten mee naar huis. Je krijgt hiervoor een werkmap mee waar ook theoretische informatie in beschreven staat, Zo kun je alles nog eens teruglezen en kun je optimaal gebruik maken van je traject UWV WerkFit Maken

Werkfitcoach

Bel of mail me gerust als je meer vragen hebt of een kennismaking wilt plannen.