UWV Werkfit Maken

Werkfitcoaching

Als je hooggevoelig bent en meer dan 2 jaar in de ziektewet zit, kan het zijn dat je via het UWV kunt deelnemen aan het traject Werkfit Maken. Als je in de regio Nijmegen woont, kun je hiervoor terecht bij De GrondToon. De praktijk heeft een samenwerking met Hooggevoelig Heel Gewoon.  Meer informatie vindt je hier.

Voordat je met het traject van start gaat wordt een vrijblijvende kennismaking gepland, ook wel klikgesprek genoemd. Is er een klik en heb je toestemming van het UWV om het WerktFit traject te starten dan volgt een intake. 

Bij De GrondToon wordt voor het WerkFit traject gebruik gemaakt van een combinatie van psycho-educatie, gesprek en ervaringsgerichte oefeningen en testen. Je krijgt uitleg over wat hoogsensitiviteit (hooggevoeligheid) is, wat deze eigenschappen voor jou betekenen in je dagelijks leven (privé en werk) en hoe je daarmee om kunt gaan.

Ervaringsgerichte oefeningen helpen je om meer zicht te krijgen in wie je bent. Er wordt hiervoor in de praktijk gebruik gemaakt van muziektherapie en lichaamsgerichte oefeningen. Doordat er in het hier en nu gewerkt wordt, merk je gelijk wat er bij jezelf gebeurt als je met een bepaalde activiteit bezig bent. Hier wordt op ingegaan, zodat je je daarvan bewust wordt. 

Ook krijg je handvatten aangereikt zodat je beter om leert gaan met de klachten of problemen waar je tegenaan loopt. Om hetgeen je tijdens de sessies leert in je dagelijks leven te kunnen integreren, krijg je oefeningen en opdrachten mee naar huis. Je krijgt hiervoor een werkmap mee waar ook theoretische informatie in beschreven staat, Zo kun je alles nog eens teruglezen en kun je optimaal gebruik maken van je traject UWV WerkFit Maken

Werkfitcoach

Bel of mail me gerust als je meer vragen hebt of een kennismaking wilt plannen.