fbpx

“Over Koorddansen en Prikkels”

De eerste stap naar balans

Als je sensitief bent en met overprikkeling en/of onderprikkeling te maken hebt, kan het een hele uitdaging zijn om balans in je dagelijks leven te realiseren en te behouden. Met dit e-book kun je de eerste stap gaan zetten.

Cover E-book

Heb je moeite om met je sensitiviteit om te gaan en zoek je handvatten om weer in balans te komen? In het e-book geef ik je uitleg over overprikkeling en onderprikkeling en wat de eerste stap is die je kunt zetten om voor je balans te zorgen. Stil leren staan bij jezelf is hierin essentieel, zodat jij gaat herkennen wanneer je te veel van jezelf vraagt en spanning gaat stijgen. 

Wanneer je spanningsniveau regelmatig of langdurig te hoog is ga je daar last van krijgen. Het omgaan met je sensitiviteit, vraagt dan meer van je. Prikkels lijken harder binnen te komen, bovendien heb je meer tijd nodig om deze te verwerken. Hoe beter je herkent dat overprikkeling of onderprikkeling jou spanning geeft, hoe makkelijker je met je sensitiviteit om kunt gaan en dit zelfs op een positieve manier kunt inzetten! 


Wat gaat dit e-book je geven?
    • je kunt direct aan de slag met oefeningen en tips
    • je leert hoe je in contact kunt komen met je lichaam
    • je krijgt meer zicht op wat je lichaam je vertelt
    • je gaat het verschil zien tussen over- en onderprikkeling
    • en………ik leg je het SENSE-model uit dat ik ontwikkeld heb

Wil je direct aan de slag?

Vraag het gratis e-book “Over koorddansen en prikkels” aan en ontvang regelmatig blogs en tips per e-mail die je helpen in het omgaan met je sensitiviteit en het zorgen voor je balans.