12,5 jaar

12,5 jaar De GrondToon

Eind 2006 ben ik vol enthousiasme met De GrondToon gestartMet een auto volgeladen met muziekinstrumenten ging ik op pad in de omgeving Nijmegen, om therapie op locatie te bieden.

 Destijds richtte ik me vanuit mijn praktijk op prikkelgevoelige kinderen en volwassenen, met bijvoorbeeld ASS en ADHD. In de loop van de jaren is de doelgroep veranderd: van breed naar steeds specifieker.

 Nu help ik hoogsensitieve en hoogbegaafde volwassenen die regelmatig last hebben van over- en onderprikkeling en de daarmee samenhangende problemen. Hierbij kun je denken aan moeite hebben om stil te staan en ruimte in te nemen, grenzen aan te geven, emoties die te veel op kunnen lopen of angst om stappen te gaan zetten.

 Mijn missie is om hoogsensitieve en hoogbegaafde volwassenen te leren vanuit contact met zichzelf en het kennen van hun eigen waarde balans te vinden in hun dagelijks leven en zichzelf te zijn in de samenleving.

 Gezien de veranderende doelgroep ben ik in 2017 op zoek gegaan naar een praktijkruimte. Sinds augustus 2018 heb ik praktijkruimte aan huis waardoor ik meer ruimte heb om afspraken en hersteltijd af te wisselen. Erg fijn voor de prikkelverwerking!

 Inmiddels is het 12,5 jaar geleden dat ik voor het eerst met een volle auto naar mijn eerste afspraak ging. Een mooi moment om bij stil te staan met een cadeautje: in juni krijg je bij aanmelding voor een traject (Sensitief Ontdekken of Sensitief Bewust Zijn) het boek “Volwassenen” én de SENSE-kaartjes ter ondersteuning in je proces.